• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Superfox en visagieschool MUD lanceren capsulecollectie

Superfox en visagieschool MUD lanceren capsulecollectie

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Voor vrouwen die zowel van mode als van make-up houden lanceert Superfox in samenwerking met visagie-opleiding Make-up Designory (MUD) een capsulecollectie. De collectie bestaat uit acht sweaters en shirts, voorzien van quotes en afbeeldingen die een verwijzing maken naar make-up.

Het idee voor de samenwerking ontstond ruim een jaar geleden, toen Superfox-oprichters Laurence Morel en John Noseda kennismaakten met de directeuren van MUD, Nathalie Baert en Gianni van Dort. Morel en Noseda hebben zich naar eigen zeggen laten inspireren door de grote rol die make-up speelt in de modewereld. “De collectie draait rond basics met sterallures,” luidt het persbericht. “Zwart en wit domineren het kleurenpalet, met hier en daar een streep rood of roze. Hoogwaardig katoen zet de toon, catchy quotes werken het geheel af.” Enkele voorbeelden van items uit de collectie zijn een zwarte sweater waarop ´Bisous´ lijkt te zijn geschreven met lippenstift en een t-shirt met de tekst ´In Make Up We Trust´.

De collectie is vanaf 1 februari te koop bij de MUD studio´s in Antwerpen en Gent en via de webshop van de school. Prijzen lopen uiteen van 35 euro voor een t-shirt tot 69 euro voor een hoodie.

Foto: Barbara Zwerver via Superfox

Make-up Designory
MUD
Superfox