Shirtspace start samenwerking met American Apparel

Shirtspace heeft de handen ineen geslagen met American Apparel. Samen komen ze met een T-shirt collectie, die verkocht wordt via het online platform. Dat meldt Fashionnetwork.

De collectie bestaat uit 48 items, onder meer tanktops, T-shirts en longsleeves voor mannen, vrouwen, kinderen en peuters. De shirts hebben verschillende halslijnen, waaronder rond, wijd en V-hals, en zijn verkrijgbaar in basis- en modekleuren. Prijzen variëren van 7 tot 50 dollar (6,26 tot 44,74 euro).

“American Apparel is een bekend, gerespecteerde fabrikant van hoge kwaliteit kleding, en we zijn blij om dit aan te kunnen bieden aan onze klanten,” zegt Marlin LeFever, business development director van ShirtSpace.

American Apparel had vorig jaar veel problemen: rechtszaken, faillissementen, winkelsluitingen en ontslagen. Een samenwerking met Shirtspace zou een stabiele bron van inkomsten kunnen betekenen.

Shirtspace is een online retailer, die vooral effen kledingstukken verkoopt van andere merken. Het online platform voegt American Apparel toe aan zijn portfolio, dat al bestaat uit onder meer Columbia Sportswear, Izod, New Balance en Hanes.

Beeld: American Apparel website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN