• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Rihanna showt Fenty Puma tijdens Paris Fashion Week

Rihanna showt Fenty Puma tijdens Paris Fashion Week

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Na New York kiest Rihanna voor Parijs. De zangeres gaat haar tweede collectie voor Puma presenteren op de Parijse modeweek. In juli deed Fenty Puma Parijs nog aan voor een pop-up store.

"Het is een droom voor mij om mijn tweede collectie van Fenty Puma by Rihanna in Parijs te kunnen presenteren," zegt zangeres Rihanna in een statement van Puma. "Ik ben voor dit seizoen een nieuwe weg ingeslagen. De thematiek en het concept sluiten beter aan bij een van mijn favoriete steden: Parijs."

Rihanna's eerste collectie van Fenty, met jaren 90 sportmode invloeden, werd onthuld tijdens de New York Fashion Week in feburari. Na de lancering van de Fenty Puma collectie op 6 september, waren alle items vrijwel direct uitverkocht, ook de slippers met bontvoering.

De Fenty x Puma shows vinden plaats op woensdag 28 september om 18.30 en 19.30 uur en worden live uitgezonden door Tidal. Paris Fashion Week start dinsdag 27 september en is de hekkensluiter van de internationale modeweken.

De collectie die in de Franse stad wordt onthuld, is vanaf februari 2017 te koop.

Zangeres en stijlicoon Rihanna tekende in 2014 een driejarig contract bij Puma en dat heeft het sportmerk geen windeieren gelegd. Puma noteerde in 2015 een omzetstijging, die het bedrijf naar eigen zeggen voor een groot deel te danken heeft aan de schoenenlijn die Rihanna ontwierp. De totaalomzet van boekjaar 2015 steeg met 6,5 procent tot een bedrag van 3,4 miljard euro.

De naam Fenty komt van Rihanna's echte naam, Robyn Fenty.

Beeld: Puma Facebook

fenty puma
Paris Fashion Week
Rihanna