• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Repetto lanceert allereerste lijn met hoge hakken

Repetto lanceert allereerste lijn met hoge hakken

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Repetto denkt buiten haar kaders. Het Franse schoenenmerk, dat bekend staat om haar ballerina’s, onthult haar eerste lijn met hoge hakken. De nieuwe collectie heet Opera en is vanaf deze herfst verkrijgbaar in alle eigen winkels van Repetto. Dat meldt Fashionmag.

De nieuwe lijn bestaat uit twaalf modellen, verschillend in kleur en materiaal. Net als bij de reguliere collectie, is veel aandacht besteed aan details. De lancering van de hakkenlijn werd afgelopen augustus al deels bekendgemaakt, toen Repetto haar eerste winkel in New York aankondigde.

Met de introductie van pumps breekt Repetto het imago dat het de afgelopen decennia heeft opgebouwd. Waar het label zich voorheen richtte op balletschoenen, wil Repetto nu zowel vrouwelijk als grensoverschrijdend zijn. De pumps zijn gemaakt van leer en iets duurder dan de reguliere lijn, namelijk tussen de 595 en 795 euro. Net als de ballerina’s, worden de hakkenschoenen geproduceerd in Italië.

De Opera lijn is vanaf 14 november te koop bij de winkels van Repetto. Daarnaast is de collectie met ingang van 2 november exclusief verkrijgbaar bij Colette. Het merk heeft aangekondigd volgend seizoen door te gaan met de nieuwe schoenencollectie.

Repetto