• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Raf Simons naar Calvin Klein? Voorlopig niet

Raf Simons naar Calvin Klein? Voorlopig niet

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Afgelopen week gonsde het van de speculaties dat Raf Simons, die onlangs vertrok als creatief directeur bij Dior, een hoge creatieve functie zou hebben gekregen bij Calvin Klein. Anonieme bronnen uit de modeindustrie hebben deze geruchten echter ontkracht en verklaren dat Simons voorlopig niet naar het Amerikaanse luxemerk gaat, zo meldt WWD.

Al zou Simons het graag willen, zou het volgens de bronnen niet zo snel gaan. Simons zit vast aan een streng non-concurrentiereglement met Dior. Mocht Calvin Klein geïnteresseerd in hem zijn, zou het een lange tijd duren voordat Simons kan worden ingehuurd.

Vlak na Simons’ vertrek gingen geruchten dat Calvin Klein toenadering zocht tot de Belgische ontwerper, die Dior verliet wegens persoonlijke redenen. Calvin Klein CEO Emanuel Chirico noch Simons zelf hebben gereageerd op de zaak.

Simons geniet van zijn tijd en kijkt ernaar uit zich te gaan concentreren op zijn eigen collectie, zo zeggen de bronnen. De ontwerper is van plan zijn herenmodelijn in januari te tonen.

Calvin Klein heeft al drie creatief directeurs in dienst: Francisco Costa voor de damescollectie, Italo Zucchelli voor de herenlijn en Ulrich Grimm is creatief directeur van schoenen en accessoires.

Calvin Klein
Raf Simons