• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Puma x Solange Knowles

Puma x Solange Knowles

Door Laurie van Deventer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Na het succes van 'Girls of Blaze', de eerste schoenencollectie van Puma waar Solange Knowles, zangeres, songwriter, producer en model, in de rol van creatief directeur was gestapt, lanceert Puma haar tweede collectie met Knowles.

De collectie is gebaseerd op het klassieke en het XT2 Puma silhouet. In de hoop dat deze collectie net zo succesvol wordt als haar eerste schoenencollectie heeft Knowles het team designers, Gerlan Marcel, Hisham Bharoocha en de zussen Darlene en Lizzy Okpo, waarmee ze haar eerste schoenencollectie ontwikkelde weer bij elkaar gesprokkeld. Elke ontwerper heeft van de twee modellen haar eigen creaties gemaakt door middel van prints en een mix van materialen en kleuren.

De nieuwe collectie bestaat uit twee delen; 'Wild Wonders', drie paar schoenen, en 'Behind the Bazaar', twee paar schoenen. De 'Wild Wonders' schoenen zijn al beschikbaar en de 'Behind the Bazaar' collectie zal op 13 december verkocht worden.

Op 13 december zijn de collecties wereldwijd bij een select aantal retailers beschikbaar, waaronder de Nederlandse retailer Baskèts.

Puma
solangeknowles