• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Paul Smith lanceert eigen app

Paul Smith lanceert eigen app

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De dinosaurussen van de Paul Smith’s herfst-/wintercollectie 2016 maken een uitstapje: van de catwalk naar een app. De Britse ontwerper lanceert namelijk een speciale app, waarin de dino’s op de prints de hoofdrol spelen. De app is nu verkrijgbaar in de App Store en via Google Play.

De collectie van Smith bestaat uit grote dino-prints, knitwear en accessoires, zowel voor mannen als vrouwen. In het spel dat Smith via de app lanceert moeten spelers de dino’s door drie verschillende levels heen loodsen. De app is voorzien van de nodige regenbogen, muzieknoten en vredestekens, die ook allemaal in de herfst-/wintercollectie zitten. Spelers kunnen hun hoogste score delen met vrienden en maken tevens kans op een ‘Paul Smith prijs’.

Het kleurenschema van het spel is een eerbetoon aan klassieke gamesspellen en verwijst tevens naar de jaren zeventig-kleuren uit de mannencollectie. Het merk laat weten dat de app een viering is van de ‘typische kleuren, prints en onverwachte speelsheid van Smith’ is.

Beeld: Paul Smith

Paul Smith