Paul Andrew, de kersverse women’s footwear design director van Salvatore Ferragamo, zal alle overige samenwerkingen staken als hij aan zijn nieuwe functie begint. Dat meldt Women’s Wear Daily.

Andrew heeft naast zijn eigen merk ook schoenen ontworpen voor merken als Via Spiga, Diane von Furstenberg, Narciso Rodriguez en Carolina Herrera.

”Ik ben overal mee gestopt,” zei Andrew in een interview met WWD. “Ik zal me uitsluitend concentreren op Paul Andrew dames- en herenschoenen en Ferragamo. Het voorjaarsseizoen zal de laatste zijn voor iedereen. Er waren veel merken waar ik geweldige relaties mee had, van Via Spiga tot DVF, Carolina Herrera, Narciso Rodriguez. Het is een nieuw tijdperk, en ze hebben me allemaal zo ongelofelijk gesteund.”

Als eerste ontwerper die zich bij Ferragamo volledig aan damesschoenen zal wijden, heeft Andrew gekozen voor een rustige benadering. “Ik ga kleine stapjes nemen. Het is zo’n mooi, gevestigd huis dat ik zeker de boel niet helemaal wil opschudden. Er is een ongelofelijk archief om mee te werken.”

De eerste collectie van Andrew voor Ferragamo wordt volgend jaar gepresenteerd.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN