• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Op stap met een personal shopper in Brussel

Op stap met een personal shopper in Brussel

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor iedereen die zin heeft in een dagje winkelen in Brussel maar niet weet waar de leukste winkels zich bevinden, biedt het toeristisch agentschap visit.brussel nu shopping trips aan.

Visit.brussel heeft voor de nieuwe dienst dertien personal shoppers in de arm genomen die de tours zullen gaan leiden. Behalve het bieden van een rondleiding langs winkels, kunnen de personal shoppers klanten ook adviseren over kleding die hen het beste staat. Daarnaast is de dienst ook beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een outfit voor een speciale gelegenheid.

“Onlangs kregen we de vraag van een man die net aan een van de Europese instellingen was komen werken. Hij kende nog niets van Brussel en zocht iemand die hem wegwijs kon maken in het winkelaanbod,” licht Martha Meeze van visit.brussels toe. Behalve voor mensen uit Brussel denkt Heeze dat de dienst een uitkomst is voor buitenlandse toeristen. De service wordt aangeboden in tien verschillende talen, waaronder Grieks, Russisch en Spaans.

De winkel trips, waaraan maximaal vijf personen mogen deelnemen, duren standaard drie uur en kosten 275 euro. Extra uren bijboeken is mogelijk tegen betaling van 75 euro per uur. Van tevoren mogen deelnemers opgeven wat hun kledingstijl is, zodat de shoppers hier rekening mee kunnen houden.

visit.brussel