• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Ontdek de carrièremogelijkheden bij deze toonaangevende bedrijven

Ontdek de carrièremogelijkheden bij deze toonaangevende bedrijven

Door FashionUnited PR

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Credits: Mart Production via Pexels

De mode-industrie is een dynamische en creatieve sector die voortdurend in beweging is. Van ontwerp tot productie en van marketing tot verkoop;elke fase van het proces biedt boeiende carrièremogelijkheden. Of je nu net afgestudeerd bent of al jaren ervaring hebt, de modewereld heeft een scala aan kansen waar passie en vakmanschap centraal staan.

In dit artikel belicht FashionUnited voor de ‘Werken in Mode' special enkele werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent. Jouw uitdaging in de wereld van mode kan dichterbij zijn dan je denkt.

The Sting

Credits: The Sting

The Sting is een Nederlandse modeketen. Wat in 1982 begon met één winkel is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste fashion retailers van Nederland. The Sting telt meer dan 50 winkels, verspreid over Nederland en België.

Ontdek de mogelijkheden op The Sting Vacature pagina.



Bestseller

Credits: Bestseller Group

BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modebedrijven wereldwijd. Met mooie merken als onder meer JACK & JONES, ONLY & SONS, ONLY & JJXX spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden op de Bestseller Vacature pagina.



Pandora

Credits: Pandora

Pandora heeft het hoofdkantoor in Kopenhagen, Denemarken, heeft wereldwijd 27.000 mensen in dienst, en maakt haar sieraden in twee LEED-gecertificeerde fabrieken in Thailand waarbij voornamelijk gerecycled zilver en goud wordt gebruikt. Pandora streeft naar leiderschap op het gebied van duurzaamheid en heeft wetenschappelijk onderbouwde doelen gesteld om de uitstoot van broeikasgassen met 50% te verminderen voor hun eigen activiteiten en waardeketen in 2030.

Ontdek de mogelijkheden op de Pandora Vacature pagina.



GAB

Gab Market Credits: Caitlyn Terra/FashionUnited

Groep Alain Broekaert of GAB importeert en verdeelt internationale kledingmerken van hoog-midden tot luxe segment in de Belux. Het merkporfolio is zeer uiteenlopend met merken als Scotch & Soda, Pepe Jeans, Strellson, Joop!, Love Stories, NA-KD, Karl Lagerfeld, Arnie Says, Birds on the Run, Façonnable, Xpooos en Vingino. De groep werd opgericht in ‘86 en groeide al snel uit tot een belangrijke speler in het Belux modelandschap door haar unieke product –en merkenmix en door haar unieke distributiemix van retail en wholesale business.

Ontdek de mogelijkheden op de GAB Vacature pagina.



Etam

Credits: Etam

Sinds 1916 staat Etam vrouwen bij in elke fase van hun leven met collecties die zijn ontworpen om het beste in hen naar boven te halen.

Etam is ervan overtuigd dat de kracht van de innovatie van de Groep ligt in de diversiteit van haar talenten - diversiteit in al haar vormen - geslacht, leeftijd, nationaliteit, cultuur en seksuele geaardheid. Als werkgever met gelijke kansen verwelkomt en behandelt Etam gedurende het hele wervingsproces sollicitaties van alle gekwalificeerde kandidaten, ongeacht hun achtergrond.

Ontdek de mogelijkheden op de Etam Vacature pagina.



Dr Martens

Credits: Dr. Martens.

Dr Martens is een iconisch schoenenmerk en detailhandelaar die grove schoenen en werklaarzen levert, in vele kleuren en patronen. Naast Dr. Martens, zijn ze ook algemeen bekend als Doctor Martens, Doc Martens, Docs of DMs. Het schoeisel onderscheidt zich door de luchtgepolsterde zool (ook wel Bouncing Soles genoemd), de vorm van het bovendeel, de welted constructie en de gele stiksels.

Ontdek de mogelijkheden op de Dr Martens Vacature pagina.

Meer weten over werken in de mode industrie?
Lees verder op de Werken in de Mode Special Page
Bestseller
Dr Martens
Etam
GAB
Pandora
The Sting
Workinfashion