• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Olivia Palermo ontwerpt voor Nordstrom

Olivia Palermo ontwerpt voor Nordstrom

Door Floor Gijsbertse

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Amerikaanse socialite Olivia Palermo gaat een collectie ontwerpen voor de Amerikaanse retailer Nordstrom. Palermo gaat de collectie ontwerpen voor het huismerk van Nordstrom, Chelsea28.

Palermo gaat vier collecties ontwerpen: lente, zomer, herfst en één voor de feestdagen. En zoals het Palermo betaamt is de collectie ultravrouwelijk, chic en modern en bevat het de allerlaatste trends. De prijzen variëren van 62 euro tot 409 euro.

De collectie is volgens Mark Tritton, voorzitter van de Nordstrom Product Group, een weerspiegeling van hoe een jonge en stijlvolle vrouw zich vandaag de dag kleedt. “Olivia Palermo wordt over de hele wereld geroemd om haar stijl. We weten dat onze klanten kijken naar haar kledingstijl en inspiratie opdoen. We zagen haar consequent op onze eigen inspiratieboards de revue passeren. We denken dan ook dat ze het merk Chelsea28 perfect belichaamt. De samenwerking was voor ons een logische keuze,” laat Tritton aan FashionMag weten.

Het is niet de eerste keer dat Palermo samenwerkt met een label of modehuis. Zo heeft het stijlicoon onder andere samengewerkt met Aquazzura, Aspinal of London en Tommy Hilfger. Momenteel werkt Palermo samen met Ciaté Londen Nail, Sephora, BaubleBar en Westward Learning.

De collectie is vanaf 8 februari 2016 te koop bij geselecteerde Nordstromfilialen in Amerika, Canada, Puerto Rico en de webshop van het merk.

Beeld:Olivia voor Holt Renfrew

NORDSTROM
Olivia Palermo