• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuwe schoenen van Svnty voor restaurant The Jane

Nieuwe schoenen van Svnty voor restaurant The Jane

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Svnty, het sneakermerk dat in november 2014 werd opgericht door Luc Dheedene, gaat samenwerken met The Jane : het Antwerpse sterrenrestaurant van Sergio Herman en Nick Bril.

Het Belgische schoenenmerk dat collecties voor mannen en vrouwen uitbrengt, zal het personeel van The Jane gaan voorzien van nieuwe schoenen. Voor de bediening is gekozen voor het Antwerp-model: een strakke, hoge sneaker. De medewerkers die gasten ontvangen, zullen een lage slip-on gaan dragen: het zogenaamde Anvers model. Alle schoenen zijn gemaakt van zwart leer.

Svnty meldt dat de samenwerking niet alleen tot stand is gekomen omdat oprichter Dheedene bevriend is met chef-kok Bril, maar ook omdat comfortabele schoenen erg belangrijk zijn voor de medewerkers van een restaurant.

Het sneakermerk, dat wordt ontworpen in België en wordt geproduceerd in Italië, is een onderdeel van Fashion Club 70: een mode agentschap dat diverse modemerken vertegenwoordigt, waaronder 7 For All Mankind, Just Cavalli en Liu Jo. Svnty heeft momenteel 91 verkooppunten in België en Nederland. De gemiddelde prijs van een paar Svnty schoenen bedraagt 240 euro.

7 For All Mankind
Just Cavalli
LIU JO
svnty
The Jane