• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuwe licentiehouder kindermode Zadig & Voltaire

Nieuwe licentiehouder kindermode Zadig & Voltaire

Door Esmerij van Loon

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Zadig & Voltaire heeft de lincentie voor het ontwerp, productie en distributie van de kindermodelijn toegekend aan Children Worldwide Fashion (CWF). CWF is een Frans bedrijf dat naast vier eigen merken ook de licenties in handen heeft van de kinderlijnen van Chloé, Karl Lagerfeld Kids en Little Marc Jacobs.

De kinderkleding van Zadig & Voltaire is sinds vier jaar op de markt en werd hiervoor ontwikkeld door Evomod. De eerste collectie onder licentie van CWF zal in de zomer van 2017 in de winkel liggen en wordt eind mei aan inkopers gepresenteerd. Het is de bedoeling dat de lijn flink wordt uitgebreid met complete collecties voor pasgeboren baby's tot kinderen van 16 jaar oud.

Zadig & Voltaire is een goedlopend Frans label dat in 1997 werd gelanceerd door Thierry Gillier. Inmiddels brengt het merk naast kleding voor volwassenen en kinderen ook accessoires, horloges, een geurlijn en brillen op de markt. Het merk telt zo'n 335 winkels in 35 landen. In Nederland is Zadig & Voltaire onder meer te koop bij De Bijenkorf en bij twee eigen winkels in Amsterdam en Den Haag. In België heeft het merk zeven winkels, drie daarvan zijn in Brussel, en een outlet in McArthurGlen in Messancy.

Children Worldwide Fashion
CWF
Zadig&Voltaire