• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nederlands sportmerk Goldbergh binnenkort verkrijgbaar bij Net-a-porter en Matches

Nederlands sportmerk Goldbergh binnenkort verkrijgbaar bij Net-a-porter en Matches

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Nederlandse luxe (winter)sportmerk Goldbergh is vanaf oktober verkrijgbaar bij de luxe e-tailers Net-a-porter en Matches. Dat laat het bedrijf in een persbericht weten.

Vanaf oktober kan men de nieuwe wintercollectie van het merk op de sites kopen. Ook komt er een capsulecollectie van Goldbergh in het Londense warenhuis Selfridges. Speciaal voor de beroemde winkel ontwikkelde het label twee exclusieve ontwerpen: een reversibel jasje en een skipak. De jas is een anorak met ritssluiting van boven tot onder en getailleerd voor een vrouwelijk silhouet. Het skipak is uitgevoerd in het zwart en een Goldbergh-klassieker. Hij heeft een ceintuur, zilverkleurige tapes op de zijkanten en een grote capuchon voor een glamoureus effect.

Goldbergh werd in 2010 opgericht door Sandra Peet en Lieke van den Berg. Peet is voormalig eigenaresse van de populaire sportmerkenspecialist De Skihut in Scheveningen die onder haar leiding flink uitbreidde, terwijl Van den Berg voormalig eigenaresse is van Aphrodisiac Sport, een modieus skimerk voor vrouwen. Van den Berg ontwerpt tegenwoordig de collecties van Goldbergh.

Goldbergh
Matches
Net-a-Porter
Selfridges