Musketon en Zeb lanceren unisex capsule collectie

Musketon, de illustrator die bekend werd met de angry bear print en Zeb hebben samen een capsule collectie ontworpen. De unisex kledinglijn wordt op 30 maart gelanceerd.

De Musketon x ZEB-collectie bestaat uit streetwear-items zoals T-shirts, sweaters en een bomberjack in grijze, blauwe en zwarte tinten. De items zijn geïllustreerd met kenmerkende Musketon-ontwerpen als eenhoorns, boze beren en schedels. De kledinglijn zal verkrijgbaar zijn in alle 60 winkels van Zeb en in de webshop. De prijzen variëren van 29,95 euro tot 79,95 euro.

Musketon en Zeb lanceren unisex capsule collectie

Eerder werkte de Belgische multi-brand store ook samen met met voetballer Dennis Praet voor DYJCode en Le Fabuleux Marcel de Bruxelles.

Musketon is het creatieve alter ego van illustrator Bert Dries, die sterren als producer Steve Aoki en dj Dr. Lektroluv tot zijn fans mag rekenen. Zijn eerste ontwerpen, met onder meer T-shirts met tekeningen van een briesende beer, de ‘famous Angry Bear’, en een springende eenhoorn, ontpopten zich al snel tot een echte hype en werden reeds gedragen door klinkende namen als Sam De Bruyn, Tiany Kiriloff en Tom Boonen.

Musketon en Zeb lanceren unisex capsule collectie

Op zijn website introduceert Musketon zich als iemand die van frietjes, katten en Pulp Fiction houdt. “Maar wat ik het liefst doe,” aldus Musketon, “is T-shirts maken.”

Beeld: Zeb

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN