Moschino toont mannen- en vrouwencollectie in Los Angeles

Italiaans modehuis Moschino gaat haar Resort vrouwencollectie en spring 2017 mannencollectie op de catwalk in Los Angeles tonen. Op 10 juni zijn de collecties gezamenlijk te zien tijdens Made Los Angeles. De show is ook toegankelijk voor publiek.

Het betreft een thuiswedstrijd voor creatief directeur Jeremy Scott, die zo’n tien jaar in de Amerikaanse stad woont. Eerder toonde hij de collecties van Moschino in Milaan en Londen. Scott zegt al met het idee voor Los Angeles te hebben gespeeld sinds hij in 2013 aantrad als creatief directeur. “Ik heb nooit de luxe gehad om een show te doen in de stad waar ik woon en om na de show gewoon te slapen in mijn eigen bed”, aldus Scott tegenover de Amerikaanse Vogue.

Los Angeles valt de laatste tijd in de smaak bij modehuizen. Ook Tom Ford, Saint Laurent, Burberry en Louis Vuitton tonen hun collecties in de Californische stad. Volgens Scott heeft LA zich al ruimschoots bewezen in de modewereld. “Door de vele beroemdheden en rode loper-evenementen is LA de perfecte plek om fashion bij het grote publiek te krijgen.”

Made LA is een tweedaags evenement dat plaatsvindt op 10 en 11 juni. Naast de show van Moschino zal ook de rapper Tyler, The Creator zijn kledinglijn Golf Wang tonen. Made LA is opgezet om een brug te slaan tussen fashion, muziek en kunst. Er worden creaties van meer dan dertig designers en kunstenaars getoond. Tickets gaan binnenkort in de verkoop.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN