Mercedes-Benz Fashion Week Berlijn heeft in een persbericht aangekondigd dat de volgende editie van het mode-evenement in januari 2020 in de Kraftwerk Berlin plaatsvindt.

”Dankzij de grootte van de locatie is het de uitgelezen plek voor de presentatie van mode – op de catwalk als in de ruimtes die toegankelijk zijn voor een breder publiek,” zegt Michael Stiebe, bestuurslid van Mercedes-Benz Autodistributie Duitsland, in een persbericht. “Ons doel is al jaren het ondersteunen en ontwikkelen van Duitsland als modebestemming en om zowel gevestigde ontwerpers als aankomend talent een internationaal platform te bieden in deze hoogst relevante industrie.”

”Het voormalige Heizkraftwerk Mitte is een icoon in de industriële en culturele geschiedenis van Berlijn en betovert bezoekers met diens industriële charme in het hart van de stad,” verklaart Marcus Kurz, topman van Nowadays. “De locatie biedt de perfecte omstandigheden voor de uitbreiding en succesvolle ontwikkeling van Mercedes-Benz Fashion Week van een showformaat tot een inspirerende modebestemming gefocust op Duitsland als modelocatie.”

Naast de openbare ruimtes in Kraftwerk zal het publiek ook mee kunnen kijken naar een livestream van alle modeshows via mbfw.com, en ook op diverse sociale media zoals Instagram, YouTube en Facebook. Het evenement opent zijn deuren op 13 januari en loopt tot en met 15 januari.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN