• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Marks & Spencer x Michael van der Ham

Marks & Spencer x Michael van der Ham

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Britse warenhuis Marks & Spencer is een samenwerking aangegaan met de Nederlandse modeontwerper Michael van der Ham voor een capsulecollectie met accessoires voor dames.

De achtdelige collectie, die in april wordt gelanceerd, bestaat uit handtassen en schoenen in de kleuren geel, lichtblauw en grijs. De prijzen variëren van 25 pond (32 euro) voor een paar ballerina’s tot 39,50 pond (50,75 euro) voor een handtas.

”Contrasterende materialen en de gelaagdheid van verschillende patronen hebben mijn creativiteit altijd geïnspireerd, dus ik wilde een accessoirecollectie creëren met een speels lente-gevoel,” zegt Van der Ham in een reactie op de capsulecollectie. Karen Peacock, head of design accessoires en schoenen bij Marks & Spencer, voegt daaraan toe: “Michael’s unieke benadering van ontwerp en textiel is enorm inspirerend om mee samen te werken.”

Van der Ham is de meest recente naam die meewerkt aan Marks & Spencer’s ‘M&S &’ serie, die gericht is op exclusieve samenwerkingen met invloedrijke ontwerpers, merken en mode-iconen. Het initiatief werd vorige maand gelanceerd met de aankondiging van een samenwerking met Alexa Chung.

De nieuwe collectie is vanaf 14 april verkrijgbaar in geselecteerde filialen van Marks & Spencer en op de website van de retailer.


M&S
Marks & Spencer