• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Mango voegt meer maten toe aan plussize lijn

Mango voegt meer maten toe aan plussize lijn

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Spaanse merk Mango gaat meer maten toevoegen aan de plussize lijn ‘Violeta by Mango’. De lijn wordt uitgebreid tot maat 54. Op deze manier wil de Spaanse keten inspelen op de vraag van de consument.

Veel klanten vroegen aan de Spaanse retailer om een uitbreiding van het aantal maten, waarop Mango het aantal maten heeft uitgebreid. Ook heeft het merk het bekende plussize model Candice Huffine aangetrokken als gezicht van de campagne voor de nieuwe lente-/zomer collectie.

“Het is altijd een eer om samen te werken met Violeta,” zegt Huffine, die al twee jaar samenwerkt met het merk. “Ik identificeer me heel erg met het merk en ik ben blij dat ik onderdeel mag zijn van dit project, dat zich verbonden voelt met the world of curvy fashion. “De kledingstukken zijn geweldig en ik hou van het idee dat alle vrouwen toegang hebben tot de laatste trend, dat is iets wat ik altijd heb verdedigd.”

De plussize lijn van Mango werd in 2014 gelanceerd. Het merk is te koop in brand stores in Spanje, Frankrijk, Rusland, Italië, Turkije en Nederland.

Mango
Violeta by MANGO