• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Mango komt met app voor Apple TV

Mango komt met app voor Apple TV

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Spaanse Mango heeft een app gelanceerd voor Apple TV. Via het nieuwe platform krijgen gebruikers toegang tot campagnefoto's, lookbooks en modefilms van de verschillende kledinglijnen van het merk. Daarnaast kunnen gebruikers hun favoriete kledingstukken toevoegen aan hun winkelmandje.

In de nieuwe app zijn filmpjes van de kledinglijnen Mango, Mango Man, Mango Kids en Violeta by Mango terug te vinden. Gebruikers kunnen dankzij de Siri-afstandsbediening door de app surfen. De applicatie is beschikbaar in 20 verschillende talen en is ook compatible met andere apps en webpagina’s van Mango.

Mango pioniert op het gebied van technische innovaties; in juni 2015 kwam het merk al met een app voor de Apple Smartwatch. Daarvoor lanceerde het Spaanse merk al een Scan & Shop-functie voor mobiele apparaten (op basis van beeldherkenning en augmented reality).

Deze nieuwe stappen legt de retailer geen windeieren: inmiddels gaat 50 procent van het totale verkeer via een mobiel apparaat of app. Vorig jaar kwam 30 procent van de e-commerce omzet via een mobiel apparaat, en inmiddels is de online verkoop goed voor 9,1 procent van de totale omzet. Het Spaanse bedrijf startte in 2014 met 12 nieuwe online winkels, waarmee het totaal aantal nu op 76 webstores komt.

Beeld: Mango

Apple
Mango
Smartwatch