Levi’s introduceert opnieuw ‘innovatieve spijkerjas’ met Google

Een wrijf over de mouw van je spijkerjack biedt je toegang tot je berichten, navigatie, muziek en meer. Levi’s lanceert samen met Google de ‘Levi’s Trucker Jacket with Jacquard’ - een upgrade van de in denim ingebouwde Jacquard smart technology die Levi’s enkele jaren geleden introduceerde. Dat maakt het Amerikaanse kledingbedrijf bekend middels een persbericht.

“Twee jaar nadat we Jacquard voor het eerst hebben gelanceerd, is de technologie kleiner, discreter, betaalbaarder en nuttiger geworden. … Maar het uitgangspunt is nog steeds hetzelfde: je kunt je telefoon in je zak laten zitten en je ogen op de wereld om je heen gericht houden,” zegt Paul Dillinger, VP Global Product Innovation bij Levi’s, in het bericht.

Levi’s introduceert opnieuw ‘innovatieve spijkerjas’ met Google

De Trucker Jacket 2.0 is er zowel voor heren als dames in de modellen Classic Trucker en Sherpa Trucker. De spijkerjas bevat een Jacquard Tag, welke in de geüpgrade versie nog kleiner is dan een stuk kauwgom. Daarnaast bevat de technologie nu meer verschillende functies. Met een wrijf over de linkermouw heeft de drager beschikking tot zijn of haar berichten, camera, muziek, weer- en verkeersberichten, navigatie en andere telefoon-apps.

De prijs voor de innovatieve spijkerjack bedraagt 198 dollar (181 euro) voor de Classic Trucker en 248 dollar (227 euro) voor de Sherpa Trucker. De modellen zijn verkrijgbaar in geselecteerde Levi’s-winkels wereldwijd.

Beeld: Levi’s

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN