• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Les Soeurs opent pop-up shop in Schilde

Les Soeurs opent pop-up shop in Schilde

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Belgische modelabel Les Soeurs heeft er een zesde winkel bij. Na een vijftal concept stores in Hasselt, Antwerpen, Knokke, Gent en Maastricht openen de drie zusjes achter het label binnenkort een pop-up shop in Schilde. Dat meldt een persbericht van het merk.

Schilde, op tien kilometer van de stad Antwerpen, was aantrekkelijk voor de zussen vanwege “de korte afstand van de Belgische modestad, het mondaine karakter en de florerende lokale handel van de Antwerpse deelgemeente.” De pop-up shop bevindt zich op de Turnhoutsebaan 266 en blijft drie maanden open, van 15 maart tot 16 juni 2020.

De pop-up shop van Les Soeurs in Schilde. Foto: Boy Pijls

In de winkels van Les Soeurs wordt hun zelf ontworpen collectie verkocht, een samenstelling van kleding, interieurobjecten, sieraden en accessoires die een directe reflectie is van de persoonlijke smaak van de zusjes. Een “uit de hand gelopen hobby”, noemen de zussen hun bedrijf - maar tegenwoordig is het ook een ambitieus retailconcept. In de komende vijf jaar hoopt het drietal het concept verder uit te rollen over de Benelux, met tien eigen winkels als einddoel.

Homepagebeeld: de drie zussen achter Les Soeurs. Foto: Elien Jansen

Les Soeurs