• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • LaDress lanceert nieuwe yoga- en sportcollectie

LaDress lanceert nieuwe yoga- en sportcollectie

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Nederlandse jurkenlabel LaDress begeeft zich op nieuw terrein: een allereerste kledingcollectie in de categorieën sport, yoga en home. De lijn heet ‘Balance’ en is vanaf deze week verkrijgbaar.

De Balance-collectie bestaat uit verschillende modellen als tennisjurkjes, tunieken, wikkeltops, stretch leggings, tops en T-shirts, vesten en truien in de kleuren zwart, blauw, paars, groen en rood. Prijzen variëren van 49 euro voor een stretch top tot 225 euro voor een parka.

”Kenmerkende LaDress stijl, ontworpen om je vrijheid te geven, te stretchen, genieten, relaxen en bewegen. De vrijheid om je speels, kalm en krachtig te voelen. Om je compleet te voelen, precies hoe je bent,” zo beschrijft LaDress de nieuwe collectie in een persbericht. De collectie is verkrijgbaar via de webshop van het jurkenmerk.

LaDress werd tien jaar geleden opgericht door Simone van Trojen, nadat ze op zoek was gegaan naar het perfecte jurkje voor ieder moment. Het label startte met een webwinkel en één jurkje. Later werd LaDress Boutique gelanceerd, een rondreizend pop-up concept in Nederland en België. Het merk is internationaal gegroeid en is het inmiddels verkrijgbaar bij onder andere de Bijenkorf in Nederland, Galeria Inno in België en Breuninger in Duitsland. Dit jaar opende LaDress haar eerste brand store in de Negen Straatjes in Amsterdam.

Beeld: LaDress

LaDress