• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Komono werkt vierde jaar op rij samen met Antwerpse modeacademie

Komono werkt vierde jaar op rij samen met Antwerpse modeacademie

Door Marthe Stroom

11 mei 2022

Fashion

Beeld: Komono

Vlaams brillenmerk Komono werkt ook dit jaar weer samen met studenten van de modeafdeling van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen aan een nieuwe collectie, zo meldt Komono in een persbericht. Het is het vierde jaar op rij dat het merk en de Academie een samenwerking aangaan.

Twee studenten van de Academie werkte voor Komono aan de ‘RAFAA’ collectie. Deze zal op drie en vier juni voor het eerst publiekelijk getoond worden tijdens een show en is daarnaast vanaf drie juni te verkrijgen in Komono winkels.

Afgelopen maart deelde Komono’s Global PR Manager Ruben van de Sande via een interview met FashionUnited nog over het belang van samenwerkingen voor het merk: ´´De samenwerkingen versterken ons merk, onze missie en creativiteit, het is echt een creatieve uitdaging. (...) De impact op de verkoop varieert aanzienlijk tussen de verschillende samenwerkingen. Ze dragen wel veel bij aan ons imago, we werken namelijk enkel samen met personen of bedrijven die voor dezelfde waarden staan.´´