Kijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectie

H&M Studio presenteert haar nieuwe collectie dit jaar tijdens de Parijse modeweek in het Museé des Arts Décoratifs. De lente/zomercollectie voor 2018 is geïnspireerd op Japans minimalisme en zal vanaf 28 februari direct na de show online verkrijgbaar zijn. Vanaf 1 maart ligt de collectie in de winkels.

Gelijktijdig met de aankondiging van de nieuwe Studio-collectie maakt H&M bekend dat het een expositie sponsort in hetzelfde Museé des Arts Décoratifs, met als thema Japan. De tentoonstelling belicht 150 jaar vriendschap tussen Japan en Frankrijk en toont de invloeden van de Japanse cultuur in onze Westerse samenleving. De tentoonstelling opent later dit jaar; een datum is nog niet bekendgemaakt.

H&M showt de voorjaarscollectie van de Studio-lijn al een aantal jaar tijdens Paris Fashion Week. Het is de eerste keer dat H&M het Museé des Arts Décoratifs aandoet als locatie. H&M Studio biedt een collectie die zich differentieert van de normale H&M-lijn door meer exclusieve kledingstukken en hoogwaardige materialen. Het is ook de enige H&M-collectie waarvan de Zweedse modegigant de presentatie laat aansluiten op de reguliere modekalender. Bekijk beelden van de collectie hieronder:

Kijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectieKijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectieKijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectieKijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectieKijken: H&M Studio lente/zomer 2018 collectie

Beeld: H&M

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN