• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: Dit zijn de eerste beelden van de CKS Teens-collectie

Kijken: Dit zijn de eerste beelden van de CKS Teens-collectie

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld: CKS

Vorig jaar maakte CKS bekend haar doelgroep te verbreden en een tiener-collectie uit te brengen. De CKS Teens-collectie wordt vanaf FW21 op de markt gebracht. De collectie valt tussen de meisjes- en damescollectie in, zo is te lezen in het persbericht.

De collectie is geschikt voor de generatie Z, voor wie de damescollectie nog te volwassen vindt en de kindercollectie te kinderlijk.

Beeld: CKS
Beeld: CKS
Beeld: CKS

Shary Smets, Retail field manager bij CKS, in het persbericht: “Wij zien dit als een zeer mooie en sterke aanvulling op ons aanbod. Zowel in Hasselt, als in onze winkel in Waasland en Nieuwpoort, zullen onze women-, teen- en kidscollectie volledig aanwezig zijn in alle maten en capsules. Het zijn onze grootste panden en daar kunnen we alle collecties de ruimte geven die ze verdienen. In al onze andere winkels zal de kidscollectie als showroommodel aangeboden worden, zodat de klant deze kan voelen en bekijken. De collectie is via een kiosk in de winkel te bestellen. Wij zorgen dan voor een next day delivery aan huis. Onze klanten kunnen voortaan ook terecht bij JBC waar de CKS Kids collectie ook integraal verkocht zal worden vanaf het winterseizoen.”

De CKS Teens-collectie wordt gelanceerd in samenwerking met Julie Vermeire, TV-persoonlijkheid en TikTok-ster, op 22 september 2021. Vanaf dan is de collectie verkrijgbaar in alle CKS concept-stores en op de website.

Beeld: CKS
Beeld: CKS
Beeld: CKS
CKS
FW21
Teens-collectie