• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: de Eurovisie Songfestival outfit van Laura Tesoro

Kijken: de Eurovisie Songfestival outfit van Laura Tesoro

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De outfit van Laura Tesoro voor het Eurovisie Songfestival is onthuld. De 19-jarige zangeres zal aanstaande donderdag in Stockholm in een zilverkleurige short suit, volledig bekleed met glinsterende pailletten, haar nummer ‘What’s the Pressure’ laten horen.

Voor de gelegenheid heeft de zangeres hulp ingeschakeld van het Belgische modelabel O'Rèn. De smoking wordt volgens de ontwerpers, Nathan Murillo en Michael Wauman, afgemaakt door een edgy short. De blazer zelf is afgewerkt met witte revers en een witte omslag aan de mouwen. Volgens Murillo klikte het meteen met de zangeres en waren ze gelijkgestemd over de ontwerpen. “Van bij de allereerste kennismaking, zat het meteen goed tussen ons. Haar casual look en aanstekelijk optimisme sluiten perfect aan bij wie we zijn als label. Het is dan ook een hele eer om speciaal voor haar een outfit te mogen ontwerpen die door miljoenen mensen zal gezien worden,” zegt Murillo.

Volgens Wauman is het ontwerpen van een outfit voor het Eurovisie Songfestival een belangrijke mijlpaal voor het label en valt alles precies op zijn plaats. "We hebben er altijd al van gedroomd om aan een zo groot mogelijk publiek te laten zien hoe ons land een belangrijke bron van inspiratie is in al onze collecties” aldus Wauman.

Als Tesoro zich donderdag kwalificeert treedt ze zaterdag 14 mei nog een keer op tijdens de grote finale.

Beelden: Andres Putting (EBU)


Eurovisie Songfestival
laura tesoro
O'Rèn