Kijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld lanceert een capsule collectie geïnspireerd op het leven aan de kust. De ‘Captain Karl’-collectie bestaat uit ruim dertig ready-to-wear items en is vanaf 1 februari beschikbaar, aldus het label van de ontwerper in een persbericht.

Voor de collectie maakt Lagerfeld veel gebruik van verwijzingen naar het zeemans-bestaan: een rood-wit-blauw kleurenpalet, veel Bretonse strepen en hart-en ankervormige tattoo-prints voeren de boventoon. Onder meer een denimjack, shorts, leren handtas en een capuchontrui maken deel uit van de collectie. Prijzen variëren van 125 euro voor een portemonnee tot 365 euro voor het denimjack.

De collectie is onderdeel van de lente/zomercollectie 2018 en wordt vanaf 1 februari verkocht via de webshop en bij Karl Lagerfeld brandstores wereldwijd, waaronder in Antwerpen.

Kijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl LagerfeldKijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl LagerfeldKijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl LagerfeldKijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl LagerfeldKijken: de 'Captain Karl' collectie van Karl Lagerfeld Beeld: Karl Lagerfeld
 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN