• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kijken: Costes lanceert Premium Collectie

Kijken: Costes lanceert Premium Collectie

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Costes is een van de succesvolste concepten uit de stal van The Sting. Het merk wordt nu uitgebreid met een Premium collectie. De nieuwe items zullen in gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn in geselecteerde filialen.

“Deze (collectie, red.) is ontstaan na de behoefte aan duurzame en luxe materialen waaronder leer en kasjmier,” laat Costes in een persbericht weten. De premium collectie bestaat uit elf essentials, van onder meer leer, kasjmier, zijde en cupro. De items hebben een moderne fit en een vrouwelijk silhouet. Ook zijn de stukken gemakkelijk onderling te combineren.

De Premium collectie is vanaf half september verkrijgbaar in vijftien geselecteerde Costes-winkels: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den-Haag, Zwolle, Maastricht, Den-Bosch, Eindhoven, Roermond, Amersfoort, Enschede, Breda, Groningen, Gelderlandplein en Alkmaar. De premium items zijn tevens verkrijgbaar via de webwinkel.

Costes heeft 23 winkels in Nederland, waaronder in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Dit jaar kwamen er onder meer winkels bij in Hoofddorp, Alkmaar en Amsterdam-Zuid.

Costes, het zusje van modeketen the Sting, heeft al in het jaar na de oprichting winst gemaakt. De keten rapporteerde een winst van 205.000 euro. The Sting deed het overigens een stuk slechter. In maart werd bekend dat de keten al twee jaar verliezen boekt en in 2013 en 2014 dieprode cijfers schreef.

Beeld: Costes

Costes