In Beeld: Gucci cruise show in Westminster Abbey

Koningin Elizabeth is er gekroond, de publieke rouwdienst van Prinses Diana werd er gehouden, Kate en William zijn er getrouwd en er is voor het eerst een modeshow gelopen. Westminster Abbey was woensdag de locatie voor de Gucci cruise show 2017. De keuze voor de locatie trok nog wel wat scheve ogen, omdat een kerk volgens sommigen niet gebruikt zou moeten worden voor een modeshow. Maar creatief directeur Alessandro Michele trok zich hier niets van aan en zei dat ‘geschiedenis en cultuur samen juist erg cool is'.

Michele heeft zich voor de cruise collectie laten inspireren door de rijke Britse cultuur. Denk punk, Victoriaans en 'schoolmeisjes', maar gaf daar natuurlijk wel zijn eigen Gucci 'geek' twist aan. Een beeldverslag.

In Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster AbbeyIn Beeld: Gucci cruise show in Westminster Abbey

Gucci 2017 cruse at Westminster Abbey #westminsterabbey #gucci

A video posted by Rila Fukushima (@rila_fukushima) on

Beeld: Gucci Facebook


 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN