• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Herfst/Winter 2022 Concept Sleutelproduct: Volume comfort

Herfst/Winter 2022 Concept Sleutelproduct: Volume comfort

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Trendstop presenteert aan lezers van FashionUnited een belangrijk productconcept voor Herfst Winter 2022 dat onontbeerlijk zal zijn voor toekomstige damesmodecollecties. Aangedreven door de groei van de comfortabele loungekledingcategorie, weerspiegelt mode de behoefte van de consument aan veelzijdige binnen-/buitenkleding en formele kleding/vrijetijdskleding. Volume Comfort biedt een hedendaagse interpretatie van het opbollende silhouet door luxe creaties met ruimvallende snitten te bieden die tegelijkertijd hun status als basisstuk behouden.

Vloeiende Comfortabele Snitten

Traditionele snitten zijn minder stijf en stug met langgerekte, vloeiende lijnen voor een zachter silhouet. Gelaagde stukken zoals broeken, rokken en jacks, gecombineerd met utilitaire details, bieden een sjieke veelzijdigheid en functionaliteit terwijl kleuren in dezelfde tint en asymmetrische snitten verzacht met draperingen en plooien, de behoeften van de hedendaagse garderobe verder complementeren.

Natuurlijke Volumineuze Breisels

Overdreven gebreide vormen volgen de contouren van het lichaam maar behouden hun vorm voor optimale bewegingsvrijheid. Soepele zijde, merino, wol en kasjmiergaren verlenen een grote mate van luxe aan comfortabele kleding met volumineuze mouwen en langgerekte kragen ontworpen om het silhouet te accentueren en een behaaglijk, ingepakt effect te creëren. Aardse, natuurlijke kleuren voegen een eco-element toe aan grofgebreide technieken met textuur.

De Mannelijke Winterbroek

Zware stoffen, opgebolde wolsoorten en geborstelde oppervlakken verwijzen naar mannelijke vintage kleding die gecombineerd worden met lome, langgerekte silhouetten voor het ultieme comfort. Hoogwaardige, tactiele stoffen die warmte bieden verheffen de traditionele broek en versterken veelzijdigheid. Unieke zakken en volumineuze verhoudingen bieden een moeiteloos moderne interpretatie van herenkleding.

Exclusieve Aanbieding:
Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2021 Key Themes Directions rapport van Trendstop. Klik op de banner voor uw gratis exemplaar.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop

Damesmode
FW22
Trends
Trendstop