Heidi Klum en Lidl brengen tweede collectie uit

Krap een maand na de presentatie van de eerste collectie van Heidi Klum voor Lidl is een tweede hoofdstuk aangekondigd. De Duitse supermarktketen en het blonde topmodel laten nu in een persbericht weten in december met nog een lijn te komen onder de naam #LetsCelebrate. De collectie zal warme winterkleuren combineren met luxueuze stoffen als satijn, fluweel en nepbont en is bedoeld voor de naderende feestdagen.

Klum reageert zelf erg enthousiast op de aankondiging. “Ik wilde een simpele, elegante lijn ontwerpen die ons laat stralen tijdens het feestseizoen.” De collectie zal uit zeventig items bestaan: blikvangers zijn onder andere een bordeaux-rode winterjas, een blazer met pailletten en een sjaal van nepbont. Prijzen liggen tussen 7,99 en 34,99 euro.

De presentatie van de eerste collectie, die de naam #LetsWow droeg, werd groots aangepakt met een modeshow op de New York Fashion Week. De verkoop, die half september van start ging, bleek een succes: binnen een dag was het merendeel van de 400 Lidl-winkels in Nederland door de voorraad heen. Ook online was de collectie, die zich kenmerkte door het gebruik van pantermotief, binnen een dag uitverkocht.

De #LetsCelebrate-collectie is vanaf 4 december verkrijgbaar in 400 Lidl-filialen en via de webshop. Naast kleding bestaat de collectie ook uit accessoires en schoenen.

Beeld: Lidl

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN