• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • H&M bundelt krachten met modehuis Rabanne en lanceert collectie in november

H&M bundelt krachten met modehuis Rabanne en lanceert collectie in november

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ann-Sofie Johansson en Julien Dossena. Credits: H&M

H&M weet modehuis Rabanne te strikken voor een ‘designersamenwerking’. De twee slaan de handen ineen en lanceren op 9 november een collectie in geselecteerde winkels en via de website, dat maakt H&M dinsdag bekend in een persbericht.

De collectie omvat dames- en herenmode, schoenen, accessoires en een H&M Home decor capsule die de modecollectie aanvult.

“Als ontwerper ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het verkennen van hedonisme en empowerment”, schrijft Julien Dossena, creatief directeur van Rabanne. “Ik was erg enthousiast om met H&M samen te werken aan een collectie die de avant-garde energie van Rabanne op een democratische manier bij een breder publiek zal introduceren.”

“Rabanne’s metallic jurken zijn onmiddelijk herkenbare stukken uit de modegeschiedenis. We vinden het geweldig om onze klanten met deze sensationele samenwerking een duizelingwekkende reeks Rabanne-ontwerpen te bieden”, aldus H&M’s hoofd design dameskleding en creatief adviseur, Ann-Sofie Johansson, in het persbericht.

De samenwerking wordt gevierd met een evenement in Parijs waarbij gasten als Jared Leto, Damson Idris, Irina Shayk en Elle Fanning een exclusieve preview van de collectie in de aanloop naar de lancering krijgen.

Werken bij H&M?
Bekijk hier de vacatures >>
H&M
Rabanne