• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • H&M breidt samenwerking met David Beckham uit

H&M breidt samenwerking met David Beckham uit

Door Laurie van Deventer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Zweedse modeketen kondigt aan dat de langdurige samenwerking met David Beckham zal worden uitgebreid. Voor het voorjaar 2015 heeft Beckham zijn favoriete items geselecteerd uit de Modern Essentials-collectie en creëerde daarmee 'Modern Essentials selected by David Beckham'.

"Ik vind het fantastisch om mijn samenwerking met H&M voort te zetten en uit te breiden. Mijn favoriete items uit de Modern Essentials-voorjaarscollectie zijn stuk voor stuk nieuwe klassiekers die de voorjaarsgarderobe van iedere man een stijlinjectie zullen geven," zegt David Beckham in een persbericht.

'Modern Essentials selected by David Beckham' omvat vernieuwde versies van herenklassiekers uitgevoerd in nieuwe materialen, kleuren en pasvormen. Verder bestaat de voorjaarscollectie uit een linnen bomberjack, een denim jack met white-wash effect, een overjas, een stijlvol linnen colbert, een poloshirt en het perfecte witte overhemd van popeline.

Naast de 'Modern Essentials selected by David Beckham' heeft Beckham een nieuwe Bodywear voorjaarscollectie 2015 voor H&M gecreëerd. Deze collectie bestaat uit loungewear items zoals henleyshirts, shirts met raglanmouwen, crewnecks en een jersey singlet. Het kleurenpalet van de collectie bestaat uit marineblauw, gemêleerd grijs en gebroken wit, met oranjerode accenten. Ook komen er strepen terug op biezen of zijn deze gebruikt als volledige print en geven klassiekers een moderne twist.

Beide collecties worden op 5 maart wereldwijd online en in de H&M-winkels gelanceerd.

davidbeckham
H&M