Welke mode-onderwerpen zijn het meeste gezocht in Google dit jaar? De zoekmachine heeft haar zoekresultaten bekend gemaakt, waaronder ook diverse modelijstjes.

De resultaten van toptrending ontwerpers in 2014 zijn verrassend. Zo staat videoblogger Bethany Mota op de eerste plaats; de Amerikaanse heeft een modelijn voor Aéropostale. Andere namen waren Kate Spade, Oscar de la Renta, Rachel Roy, L'Wren Scott, Valentino, Alexander Wang, Sherri Hill (een promdress ontwerper), Edith Flagg (een 94-jarige modeontwerper die polyester bevorderde en overleed in augustus) en Tina Knowles. Versace, Michael Kors, Prabal Gurung en Givenchy stonden vorig jaar nog wel in de top 10, maar zijn dit jaar verdwenen uit de lijst.

Ook de meest gezochte modevragen zijn op een rij gezet. Volgens Google is de vraag “hoe draag je een sjaal” het meest gezocht. Daarnaast stonden vragen als “wat te dragen naar een bruiloft”, “wat te dragen naar een sollicitatie”, “wat te dragen op een eerste date”, “wat te dragen naar een concert”, “hoe draag je een muts”, “wat draag je met een legging”, “wat draag je bij enkellaarsjes”, “hoe draag je een maxirok” en “welke kleur past er bij bruin” in de top 10.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN