• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Giuseppe Zanotti lanceert kinderlijn

Giuseppe Zanotti lanceert kinderlijn

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het luxe schoenenmerk Giuseppe Zanotti komt met een kinderlijn, die Giuseppe Junior gaat heten. De nieuwe lijn is gericht op baby’s, jongens en meisjes en zal in mei in de verkoop gaan.

De collectie wordt gemaakt door Vicini, het bedrijf dat ook de mannen- en vrouwencollecties produceert. De lijn bestaat uit zeven sneakers in materialen als napa, fluweel, slangenhuidleer, en voorzien van kristallen details. De schoenen zijn beschikbaar voor baby’s en gaan tot maat 18. Prijzen zullen variëren van 350 dollar tot 500 dollar.

Give Me a Beat: Introducing #GiuseppeJunior, a new footwear collection designed by Giuseppe Zanotti for the littlest style-setters. #GiuseppeZanotti

Een video die is geplaatst door Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottiworld) op

“Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe stap,” laat Zanotti aan WWD weten. “Uitdagingen zijn voor mij van vitaal belang en stimuleert mijn creativiteit. Ik heb kinderschoenen ontworpen voor mijn klanten en beroemdheden als Beyoncé, Kanye West, Kim Kardashian en Karolina Kurkova. Hun kinderen zijn een van mijn eerste fans. Ik ben blij met de groeiende populariteit van de schoenen, en ik dacht dat het het juiste moment was om een lijn te creëren voor kleine fashionista’s. Ik vond het geweldig om mijn ontwerpen te vertalen in de eerste junior collectie.”

De kinderlijn Giuseppe Junior zal vanaf 2 mei als pre-order verkrijgbaar zijn via de webwinkel. Later in de maand zal de collectie ook in de flagshipstores te koop zijn.

Beeld: Instagram Guiseppe Zanotti World

Giuseppe Zanotti