• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Forever 21 x Justin Bieber

Forever 21 x Justin Bieber

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Goed nieuws voor alle Beliebers: Forever 21 lanceert een capsule collectie met Justin Bieber ter ere van zijn Purpose World Tour. Voor de achtdelige collectie is samengewerkt met het merchandise muzieklabel Bravado. Dat meldt WWD.

De Forever 21 x Justin Bieber Purpose Tour Collection zal vanaf maandag 22 augustus verkrijgbaar zijn op de website van Forever21. Een week later, vanaf 29 augustus, is de collectie ook in de winkel verkrijgbaar.

De caspsule collectie van Justin Bieber bestaat uit oversized T-shirt zonder mouw en T-shirts met een afbeelden van een geblondeerde Bieber, longsleeves met de tekst ‘Justin Forever’, capuchontruien en sweatpants. Prijzen variëren van 17.90 dollar (euro) tot 34,90 dollar (euro).

Linda Chang, de vicepresident van merchandising bij Forever 21, zegt tegen WWD: “We zijn blij dat we mogen samenwerken met Justin Bieber en Bravado, om een van de meest invloedrijke muzikanten van deze generatie te eren. De collectie geeft onze klanten en Justin Bieber-fans toegang tot een van de meest gevraagde merchandise-lijnen ter wereld.”

Beeld: Facebook Justin Bieber

Forever 21
Justin Bieber