• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Forever 21 gaat kleding doneren aan Soles4Souls in kerstmaand

Forever 21 gaat kleding doneren aan Soles4Souls in kerstmaand

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De Amerikaanse retailer Forever 21 gaat aankomende maand samenwerken met de non-profitorganisatie Soles4Souls voor de ´Give to love, love to give´ campagne. Voor elk outerwear-item dat wordt verkocht in de Amerikaanse winkels van het bedrijf, doneert Forever 21 een kledingstuk aan Soles4Souls. Welke kledingstukken precies zullen worden gedoneerd, heeft het bedrijf niet bekendgemaakt.

“We zijn erg verheugd dat we deel kunnen uitmaken van een campage die zo een geweldige boodschap verspreidt,” zei Soles4Souls CEO Buddy Teaster in een persbericht. “Forever 21 kan een groot verschil maken en de armoede onder mensen in de derde wereld bestrijden.”

Forever 21 heeft op zijn beurt ook aangegeven het belangrijk te vinden iets bij te dragen aan de maatschappij. “Forever 21 is trots dat we Soles4Souls kunnen helpen, en we hebben bewondering voor hun beslissing om families van over de hele wereld te helpen,” aldus de vice president merchandising bij Forever 21. “Samenwerken met Soles4Souls geeft ons de kans om bewustzijn en middelen te krijgen voor dit belangrijke doel.”

De samenwerking tussen de Amerikaanse modeketen en de armoedebestrijdingsorganisatie loopt van 1 tot 24 december. Forever 21 heeft aangegeven dat het kleding zal doneren tot een maximumbedrag van 1,5 miljoen dollar.

Forever 21 heeft op dit moment meer dan 700 winkels in ruim 48 landen. In de Verenigde Staten, waar het merk dit jaar opnieuw het meest geliefd bleek te zijn onder millennials, heeft het merk ruim 200 filialen.

Forever 21
Soles4Souls