• Home
  • Fashion Days Brussel zorgt voor goede handel

Fashion Days Brussel zorgt voor goede handel

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Credits: Pexels

De Fashion Days staan gekend als het startschot van het nieuwe aankoopseizoen van mode op voorraad. Vorige editie (24 & 25/8/2003) reeds was het nieuwe elan van dit evenement onmiskenbaar. Tijdens de Fashion Days van zondag 8 en maandag 9 februari werden er echter gouden zaken gedaan. De vele tevreden reacties van exposanten en bezoekers wijzen erop dat Trade Mart Fashion een succesformule in handen heeft.

Het defilé op beide dagen was interessant om te bekijken. De mode voor de lente-zomer 2004 brengt veel kleur, vlotte modellen, draagbare, mooie kledij. Wie gekeken heeft, weet dat de zomermode om van te snoepen is. Volgende exposanten stelden hun collecties aan het publiek voor:

* Vue sur Mer * PB Fashion * L & A - Au coin de Paris * Matin Blanc by Jumper * Melvin * Birgini Jeans * La Bande à JJC / Cristina Gavioli * L&S Mode * Back to Back * Zeno Bie

Maar de allerbeste getuigen van de nieuwe wind in de afdeling Prêt-à-Porter op de A-verdieping van Trade Mart Fashion zijn de verschillende nieuwe exposanten die in februari en maart hun intrek nemen in een nieuwe showroom.

De aanzet werd enkele maanden geleden gegeven door Fashion & Knitwear met de merken La Bande à JJC en Cristina Gavioli. Ondertussen is deze firma reeds verhuisd naar een ruimere en mooiere showroom. Met de Fashion Days was daar ook al de firma D&K bij gekomen met het merk Folio. In februari volgen nog Cool Dynamics met de merken Tontin en Tony Boy, alsook de firma Belano (met de merken Chefdeville, Cocotier, Ethnic Blue, T-Traxx, Compagnie des Amériques, Shooter, Scott & Fox en Alvaro) en de firma Dias. In maart komt daar ook nog eens Berli bij met Mothys, Mode Ecran en New Parc en doet ook Union Jack zijn intrede in Trade Mart Fashion.

Brussels Avant-Première voorjaar
Op zondag 8 februari organiseerden de exposanten van de accessoireafdeling Finishing Touch hun eigen evenement met de Brussels Avant-Première Voorjaar. In het teken van Valentijn konden vele winkeliers hun laatste aankopen doen voor deze feestdag. Zij konden daarnaast ook kennis maken met de nieuwe collecties lente-zomer 2004. Leuke ideeën konden zij opdoen bij de themapresentatie in de inkomtunnel, waar in verschillende sfeervol gedecoreerde presentatieblokken tal van nieuwigheden van de deelnemende exposanten te ontdekken waren. Het was een enorm drukke dag in de afdeling Finishing Touch en verschillende exposanten spraken dan ook van een topdag zoals ze die nooit tevoren hadden meegemaakt.

BEURS
Brussel
FASHIONWEEK
trademart