• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Essentiel Antwerp wil breder publiek trekken en lanceert huurservice voor capsulecollectie

Essentiel Antwerp wil breder publiek trekken en lanceert huurservice voor capsulecollectie

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld: Essentiel Antwerp

Essentiel Antwerp lanceert een huurservice voor feestjurken met post-lockdown feesten in gedachten, zo luidt het persbericht van Essentiel Antwerp.

Essentiel Antwerp heeft een ‘dress to impress’-capsulecollectie uitgebracht voor de lancering van de huurservice, zo is lezen. De capsulecollectie bestaat uit twee jurken in stijl van de ‘roaring twenties’. Beide zijn verkrijgbaar in vier kleuren: rood, roze, paars en een nude-tint.

Beeld: Essentiel Antwerp

Het Belgische modemerk zet met haar huurservice de volgende stap in het reduceren van haar milieuvoetafdruk. Bovendien maakt het modelabel haar collectie toegankelijk voor een breder publiek. Zo is de cocktailjurk vier dagen te huren voor 45 euro en voor acht dagen is de prijs 85 euro.

Beeld: Essentiel Antwerp
Beeld: Essentiel Antwerp

Inge Onsea, co-founder en creative director van Essentiel Antwerp, in het persbericht over de huurservice en post-corona feesten: “Ik kijk er zo hard naar uit me terug op te maken voor een feest. Ik voel het, we gaan opnieuw naar een fenomenale roaring twenties. Onze collectie is dan ook een en al kleur, happiness en sparkles. Ons motto ‘we want to be your pink pill’ was nog nooit zo van toepassing.”

De collectie is te huur in vier Essentiel Antwerp stores in België: Antwerpen, Brussel, Gent en Leuven. De huurservice is beschikbaar van 27 mei tot en met 1 juli 2021. De jurken zijn tevens exclusief te koop op de website voor een bedrag van 300 euro.

capsulecollectie
Duurzaam
Duurzaamheid
Essentiel Antwerp
huurservice