• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 8 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 8 - 2021

Fashion

Door FashionUnited

22 feb. 2021

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 8. Dit staat op de redactie agenda van maandag 22 februari tot en met zondag 28 februari.

Op de kalender

Kingpins 24 Flash: Denim Innovation and Technology - 23-24 februari

Dinsdag 23 en woensdag 24 februari vindt Kingpins 24 Flash: Denim Innovation and Technology plaats. Op het programma staan, zoals de titel van het evenement doet vermoeden, verschillende presentaties over de innovaties en technologieën op het gebied van denim.

L Brands Q4 - 24 februari

Woensdag 24 februari maakt L Brands (moederbedrijf van onder andere Victoria's Secret) haar financiële resultaten over het vierde kwartaal van 2020 bekend.

Farfetch en Steve Madden Q4 - 25 februari

Wie ook deze week de financiële resultaten over Q4 bekendmaken, zijn Farfetch en Steve Madden.

Fashionclash festival (digitale editie) - 26-28 februari

Tijdens dit driedaagse festival krijgen nieuwe generatie ontwerpers en (podium)kunstenaars uit binnen en buitenland de kans om hun werk digitaal te tonen aan een divers en internationaal publiek. Het programma voor de 12e editie bestaat uit virtuele modeshows, exposities, korte films, cross-overs met podiumkunsten en live fashion talks met een aantal deelnemers van het festivals. Daarnaast wordt de 4e editie van de Fashion Makes Sense Award gepresenteerd tijdens deze digitale editie van festival op zaterdag 27 februari.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.