• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 44 - 2019

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 44 - 2019

Door Esther Hut

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 44. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 28 oktober tot en met 3 november.

Zalando Q3

Zalando rapporteerde voor het tweede kwartaal van het lopende boekjaar de hardste groei van het aantal bezoekers sinds 2013. Ook de omzet steeg met 20,1 procent naar 1,6 miljard euro. Als gevolg hiervan besloot Zalando de verwachtingen voor het lopende boekjaar naar boven bij te stellen. Het concern verwacht nu een omzetstijging van rond de 20 procent. De aangepaste EBIT zal naar verwachting aan de bovenkant van de 175 tot 225 miljoen euro zitten. Benieuwd naar de resultaten van het derde kwartaal? Lees het donderdag.

Highlights voor zomer 2020 & up

Veerle Windels en Anet van Haaster presenteerden onlangs de highlights voor zomer 2020 en up. Deze week een verslag over de belangrijkste highlights van de voorbije modeweken in New York, Londen, Milaan en Parijs. En wat houdt consumenten bezig en wat betekent dat voor ons in de mode?

Lightspeed talk Rene Repko

Afgelopen week vond Lightspeed plaats, een inspiratiedag waar gepraat wordt en verschillende talks gegeven worden over de toekomst van retail. Onder andere Rene Repko, Nederlands grootste retail marketeer. Repko praat over hoe technologie retailervaringen wel en juist niet kunnen versterken en doet dat door internationale voorbeelden te gebruiken. FashionUnited licht zijn bevindingen toe deze week.

Interview CEO van Vinted

Een kijkje achter de schermen bij prominente bedrijven op het gebied van tweedehands kleding. FashionUnited spreekt Thomas Plantenga CEO van Vinted, het platform waar gebruikers hun kleding gratis kunnen doorverkopen. Vinted is opgericht in 2008 in Vilnius, Litouwen, door Milda Mitkute en Justas Janauskas. Het bedrijf had het op het moment van toetreden van Plantenga in 2016 lastig, maar door het vernieuwen van de strategie is het tij gekeerd en is Vinted op dit moment aanwezig op 11 Europese markten.

Quiz oktober

De maand loopt weer op zijn einde en oktober is een drukke nieuws maand geweest. Hoeveel heeft u meegepakt en kunt u zich nog herinneren? Doe deze week de FashionUnited quiz.

Fashionclash Festival

De elfde editie van Fashionclash vindt dit jaar plaats van 1 tot 3 november in Maastricht. Op zaterdagavond 2 november wordt tijdens het festival voor de derde keer de Fashion Makes Sense Award uitgereikt. De tien finalisten van de wedstrijd hebben elk twee outfits ontworpen waarvan er één tijdens het festival wordt getoond.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Dit modenieuws kunt u verwachten