• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Diesel wordt stijlpartner AC Milan

Diesel wordt stijlpartner AC Milan

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Diesel wordt de officiële stijlpartner van voetbalclub AC Milan. De samenwerking betreft een overeenkomst van 3 jaar die per direct is gestart, waarin Diesel het team van AC Milan ‘off-field’ zal kleden. Het lifestyle merk laat weten dat AC Milan en Diesel dezelfde DNA-merkwaarden hebben: ‘teamspirit, dappere houding en de wil om te winnen’.

Renzo Rosso, oprichter van Diesel, laat in een persbericht weten: “Dit is een langdurige droom die uitkomt voor mij, voor mijn familie, voor Diesel.” Hij roemt ‘de buitengewone levensloop van Diesel en AC Milan die onlosmakend met elkaar verbonden zijn’. “We zijn twee grote Italiaanse spelers, iconisch, vergelijkbaar in de geest, met wereldwijde resonantie en we werken samen rondom een droom van trots, passie en moed. We willen deze samenwerking uniek maken, gevoed met ironie, innovatie en moderniteit,” aldus Rosso.

“Ik groeide op met de rode en zwarte kleuren. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ze mijn tweede huis waren. Ze zijn mijn passie geworden – dezelfde passie die AC Milan en Diesel heeft gedreven om deze samenwerking op te zetten,” vult AC Milan vicepresident en CEO Barbara Berlusconi aan. “Diesel is een dynamisch, internationaal bedrijf in de modewereld, gericht op de jongere markt, dezelfde markt die AC Milan aanspreekt en waarnaar AC Milan uit wilt reiken en daarbij het pad volgen van de andere Europese topclubs.”

Beeld: Diesel

AC Milan
Diesel