• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Damesschoenentrends uit de Voorjaar Zomer 2020 Modeshows

Damesschoenentrends uit de Voorjaar Zomer 2020 Modeshows

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de essentiële stijlen die bepalend zullen zijn voor damesschoenen in voorjaar/zomer 2020.

Het Trendstop team biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijkste thema’s die de damesschoenenmarkt zullen inspireren in het SS20 seizoen en daarna. Ontwerpers introduceren een nieuwe denkwijze aan styling- en constructiemethodes, met integratie van natuurlijke en duurzame eigenschappen, herdefiniëring van outerwear inspiraties en experimenten met vorm en pasvorm. Onze samengestelde catwalk-rapporten en gespecialiseerde schoenentrend beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke basis beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie damesschoenen trends uit het voorjaar/zomer 2020 seizoen. Experimenten met proporties stelt de notie van conventionele schoensilhouetten aan de kaak in Extreme Padding en The Cut Away Sandal, terwijl Elevated Eco de introductie van duurzaamheid aan hoogwaardige designconcepten verkent.

Extreme Padding

Extreme wattering is een grote trend in outerwear, schoenen en accessoires voor winter; de extreme vullingen overstijgen de seizoenen met een sandaal-versie voor zomer.

Opgeblazen proporties en dikke banden versterken het comfort-element voor zowel platte schoenen als stijlen met een hak. Buisvormige wattering in de vorm van brede banden geven ambachtelijke constructies een eigentijdse twist.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Bottega Veneta, Givenchy, Proenza Schouler, allen Voorjaar Zomer 2020.

The Cut Away Sandal

Sandalen ontwikkelen zich met een toegenomen architecturale esthetiek door gebruik te maken van uitsparingstechnieken om nieuwe silhouetten te creëren. Diepe V-vormige voorbladen, hoge afsluitlijnen en ultra brede banden compleet met geïntegreerde teenringen, afgewerkt in monochrome paletten, onthullen en verhullen verschillende delen van de voet voor een minimalistisch, modernistisch silhouet.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Tibi, Rejina Pyo, Bottega Veneta, allen Voorjaar Zomer 2020.

Elevated Eco

Duurzame materialen en ecologische constructies worden voor het SS20 seizoen verfijnd en verheven. Bamboe hakken zijn gepolijst, waardoor de natuurlijke eigenschappen versterkt worden, terwijl ongebleekte stoffen schachten gemaakt zijn door middel van fijne weeftechnieken. Textuurmatige elementen zijn subtiel in neutrale, enkele tinten, benadrukt door fijne bandjes en eenvoudige zwarte of witter kleuraccenten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Jil Sander, Issey Miyake, Marni, allen Voorjaar Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Resort 2020 Key Footwear Directions rapport van Trendstop, met alle onmisbare catwalk stijlen voor het komende seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Damesschoenen
Lente/Zomer 2020
Schoenentrends
SS20
Trends