• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Collectief Entre Nous presenteert wederom collecties in Antwerpen

Collectief Entre Nous presenteert wederom collecties in Antwerpen

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Belgische collectief Entre Nous organiseert vanaf vandaag haar tweede sales event, Entre Nous 2.0. Het collectief, bestaande uit zeven Belgische labels, nodigt voor deze editie nieuwe ontwerpers en kunstenares Louise Mertens uit voor een meerdaagse expositie. Het evenement vindt plaats bij PAKT, een oud fabrieksterrein waar vandaag de dag duurzame en creatieve bedrijven huizen.

Het collectief wordt gevormd door CXL Still, Dcember, Façon Jacmin, Lore Van Keer, Ophelia Lingerie, PLUTO On The Moon en Toos Franken. Tijdens het evenement stellen de ontwerpers hun nieuwe collecties op een innovatieve manier tentoon en is er voor het publiek de mogelijkheid om te kopen. Voor deze tweede editie zijn er een aantal opkomende Belgische ontwerpers uitgenodigd om zich speciaal voor Entre Nous bij het collectief te voegen, te weten Blos, DERI3, Elysian, Girls Of Dust en Julie Van Den Meutter.

Het doel van Entre Nous is de aandacht vestigen op binnenlandse ontwerpers, onder het motto ‘eendracht maakt macht’. Tijdens het evenement worden er presentaties en workshops gegeven en zal de lokale horeca het publiek van eten en drinken voorzien. Het evenement duurt nog tot zondag.

Beeld: Entre Nous

Entre Nous