• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Christopher Raeburn blaast oude Massimo Osti-merken nieuw leven in

Christopher Raeburn blaast oude Massimo Osti-merken nieuw leven in

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Ontwerper Christopher Raeburn, het creatieve brein achter de merken Timberland en Raeburn Studios, gaat de mannenmerken Left Hand en ST95 weer tot leven roepen. Dat blijkt uit een kort persbericht van Left Hand Studios Ltd., het bedrijf dat beide merken nu in handen heeft. De comeback van de merken staat gepland voor februari 2021.

Left Hand en ST95 werden in de jaren negentig opgericht door ontwerper Massimo Osti, tevens de geestelijk vader van Stone Island. Het nieuws dat beide merken een comeback maken volgt nog geen vierentwintig uur na de bekendmaking dat Stone Island wordt overgenomen door Moncler S.p.A..

Left Hand zal zich gaan focussen op jasjes en truien, zo staat in het persbericht, waar ST95 trouw blijft aan zijn oorspronkelijke, sportieve esthetiek en zich zal richten op een jongere doelgroep.

Raeburn werd kreeg vanuit het British Fashion Council dit jaar een bijzondere erkenning voor zijn inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Een andere ontwerper die een dergelijke erkenning kreeg was Gabriela Hearst, die maandag werd aangesteld als creatief directeur bij Chloé.

Beeld: Christopher Raeburn via Timberland

Christopher Raeburn
Left Hand
Massimo Osti
ST95