Carolina Herrera showt nieuwe collectie in Museum of Modern Art

Van Bryant Park tot het Lincoln Center: Carolina Herrera lijkt vaak voor bezienswaardigheden in New York te kiezen als locatie voor haar catwalkshows. Komend seizoen is het Museum of Modern Art (MOMA) het decor voor de presentatie van Herrera’s lente- en zomercollectie voor 2018.

Het is de eerste catwalkshow ooit die wordt georganiseerd bij het culturele instituut. De uit Venezuela afkomstige ontwerpster zal haar nieuwe collectie op maandag 11 september tonen in de Sculpture Garden van het museum.

“Mode is vergankelijke kunst in beweging, die constant verandert. Als ontwerper is het een enorme eer om mijn werk te mogen laten zien bij het MOMA, een van ‘s werelds grootste musea van moderne kunst,” liet Herrera weten aan Business of Fashion.

Het is de 72ste keer dat Herrera showt in New York. Naar eigen zeggen is de stad de grootste inspiratiebron voor haar collecties. De ontwerpster kiest vaak voor bezienswaardige locaties, waaronder Bryant Park, The Frick, Lincoln Center en verschillende vijfsterrenhotels.

Beeld: Carolina Herrera Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN