• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Bruidslabel Eva Janssens lanceert nieuwe collectie en wordt one-stop bridal shop

Fashion

Bruidslabel Eva Janssens lanceert nieuwe collectie en wordt one-stop bridal shop

Door Georgia Oost

8 jan. 2021

Ontwerpster Eva Janssens lanceert de nieuwe bruidscollectie ‘Silhouette,’ inclusief een nieuw business model, zo wordt gemeld in een persbericht. Voor haar nieuwe businessmodel heeft Janssens besloten om de stoffenwinkel die honderd jaar geleden door Eva’s overgrootvader Remi Janssens werd opgestart en van generatie op generatie werd overgedragen, volledig op in de bridal shop te laten gaan. “Dat betekent dat we niet langer stoffen verkopen, maar overstappen naar een one-stop bridal shop”, legt Eva uit.

Silhoutte is inmiddels de derde collectie van Janssens, naast de collecties Aimée (2019) en Allure (2020). Janssens legt in het persbericht uit dat ze heeft gekozen voor het ontwerpen van afzonderlijke stukken: “Die kan je na de grote dag perfect blenden met je garderobe zodat je er nog langer van kan genieten.” De prijzen voor de collectiestukken beginnen vanaf 1000 euro.

Eva Janssens stapte in 2009 mee in het familiebedrijf Janssens Fabrics & Tailoring, het familiebedrijf. Twee jaar geleden lanceerde zij haar eerste bridal collectie.

Beeld: Eva Janssens