Björn Borg showt see now buy now collecties in augustus

Sportmerk Björn Borg presenteert tijdens Fashion Week Stockholm in augustus een catwalkshow volgens het see now buy now concept. Na de show zijn de items direct te koop. Het merk lanceert zowel de herfst-/wintercollectie en een limited collection.

Volgens Björn Borg is het initiatief gelanceerd ‘om het erfgoed van het merk al sport fashion brand te vieren en op deze manier dichterbij het publiek te komen’.

Naast de herfst-/wintercollectie 2017 komt het merk ook met de limited edition Signature Collection. De Signature Collectie is een op vintage geïnspireerde sportlijn, om de tennislegende Björn Borg zelf te eren. De collectie bevat items met retro details en het iconische logo.

Björn Borg showt see now buy now collecties in augustus

De catwalkshow Versus vindt plaats in de beroemde Royal Tennis Hall in Stockholm. Dit is de plek waar Björn Borg zijn tenniscarrière begon. De Signature Collectie is ontworpen in samenwerking met de film “Borg” die in september van dit jaar in première gaat. De film gaat over het leven van Björn Borg en zijn tenniscarrière van jongs af aan tot zijn Wimbledon overwinning in 1980.

Beeld: Björn Borg

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN