Björn Borg lanceert performance underwear

In lijn met de plannen om het meest toonaangevende merk binnen de sportmodesector te worden, heeft Björn Borg een nieuwe, innovatieve performance underwear-lijn voor heren en dames gelanceerd. De collectie moet atletische prestaties bevorderen en meer comfort bieden tijdens het sporten, meldt de Zweedse sportretailer in een persbericht.

De performance underwear-collectie betreft zes verschillende ondergoedproducten, drie voor heren en drie voor dames. Hoewel ieder item wat betreft functionaliteit voorziet in een andere behoefte, is de gehele lijn gericht op het bieden van meer comfort tijdens het sporten en het bevorderen van atletische prestaties. Zo is het gebruikelijke katoen, dat tijdens het sporten zwaar wordt en vochtig blijft, vervangen door het zogenaamde wicking Hypro-Pro dat comfortabel is en snel droogt.

”We hebben het product langer dan drie jaar op sporters en consumenten getest en meer dan 90 procent in onze testgroepen denkt dat performance underwear een game changer is, voornamelijk door de perfecte pasvorm,” aldus Mija Nideborn, directeur Design en Product bij Björn Borg, in een verklaring.

De ondergoedproducten zijn onder andere voorzien van anti-schurende platte naden die huidirritatie bij intensief bewegen voorkomen en panelen op en tussen de benen die de ventilatie tijdens het bewegen verbeteren.

De prijzen van de nieuwe performance underwear-producten variëren van 20 tot 50 euro. De items zijn verkrijgbaar bij zowel Björn Borg-winkels, geselecteerde sportretailers als via de webshop van het Zweedse sportmerk.

Beeld: Björn Borg website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN